Retrogradem

Encara ens casem i tinc proves per demostrar-ho. Bé, de fet us haureu de fiar de la meva paraula – no vaig ser tan ràpida com per poder fer-li una foto.- Tornant a la prova, es tracta de les garlandes que fa dos dies, portava un cotxe de quatre portes als seus respectius mànecs i, sobretot!, a l’antena. No sé quants anys hauria de tirar enrere per trobar una manifestació pública d’amor com aquesta.

El mateix dia un home es desmaia esperant el metro i cau a la via. Un altre no s’ho pensa dues vegades i salta a rescatar-lo. Recoi! (per no dir una altra cosa) potser hauria de recular fins abans de ser parida per trobar un altre acte com aquest. Amor, compromís i altruisme, “tres en uno” que diria si intentés vendre-us un detergent. De tant en tant en fem d’aquestes i hem de reconèixer que ens posen tots els pèls de punta. Amb tot, encara no havia retrocedit prou en el temps que un grup de manifestants, no només estudiants, es mobilitzen al carrer i acampen a les places per protestar contra el sistema. Ja diuen que tot torna i que aquest any es porta el “retro”. I és que em traslladen als 60 (els 60 francesos, que aquí teníem llista d’espera). Ben mirat, recuperar segons què d’aquells temps no estaria malament en una època en què els matrimonis són tan llargs com una piulada al Twitter i tots semblavem tenir la consciència social de Belén Esteban.

Encara ens casem, encara ens queixem i Superman existeix. Tres bones notícies. I ja posats a recuperar el temps perdut, també estaria bé recuperar la llet en un pot de vidre, l’àvia que arregla els pantalons, l’única tele que t’obliga a estar en família i, perquè no, una mica de rock. Fre de mà, que m’embalo. No ens posséssim a recular massa que encara tornarem a la mútua, l’educació privilegiada, la xenofòbia i el sufragi limitat. Ai… ara que ho escric, no em sona pas tan antic.

Júlia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: